Milano Luxury

PROGRAMARI

+40 772 211 111

L-S: 9:00-21:00; D: 9:00-15:00

office@milanostyle.ro

Milano Luxury

PROGRAMARI LA TELEFON

+40 772 211 111

LUNI - SAMBATA: 9:00 - 21:00
DUMINICA: 9:00 - 15:00

programari@milanostyle.ro

Aparatura Lux

Ultima generaţie de aparatură în materie de Body Art

images

Mantis MR 991

Sistemul folosit de aparatul Mantis MR991 este o combinatie inovatoare intre masajul profund, rezultat prin utilizarea a doua role motorizate si CMPS – adica un sistem de campuri magnetice pulsate cu rezonanta stocastica.

Rezultatele sunt vizibile si au impact profund estetic dar si medical, intrucat constituie un tratament non invaziv impotriva imperfectiunilor corpului, dar si ca tratament impotriva mai multor tipuri de boli inflamatorii.

Campurile magnetice pulsate patrund in profunzimea tesuturilor si au efecte de stimulare celulara, de oxigenare intensiva interactionand cu fierul continut in sistemul circulator, refacandu-se echilibrul energetic al intregului organism.

Endomasajul este o reproducere exacta a unui masaj manual, dar care lucreaza in adancime si cu o actiune mai consistenta: aceasta miscare de gimnastica pe tesuturi reactiveaza micro-circulatia si permite canalelor limfatice sa se redeschida.Mantis HR 808 – Diode Laser

Anuleaza definitiv parul nedorit. E timpul sa incerci epilarea definitiva cu Diode Laser! Functioneaza atat pentru femei cat si pentru barbati si este cea mai eficienta metoda de reducere a pilozitatii‬‬‬‬‬‬‬ cunoscuta pana in prezent!
Rezultate pe tot parcursul anului pentru toate tipurile de piele si de par (exceptioe parul alb), spre deosebire de vechile modele IPL.
Lumina produsa de laser – lungime de unde monocromatica, unidirectionala si consistenta – este absorbita de catre melanina din bulbul parului. Din cauza lipsei complete de melanina, tratamentul pe parul alb este ineficient.

Spre deosebire de tratamentele de pana acum care implicau un anumit grad de disconfort si durere, tratamentul cu Mantis HR808 este nedureros.
Multumita aparatului HR808, tratamentele de epilare pot fi acum efectuate pe toate fototipurile de piele, in orice perioada a anului, fara nicio contraindicatie. Tratamentul este posibil pe orice parte a corpului, exceptand conturul ochilor.

images
images

Oxigenare OxyJet
NORA BODE

Indiferent ce fel de riduri ai, fie ca sunt cauzate de varsta sau expresie, fine sau adanci, acestea vor fi estompate datorita infuziei profunde de oxigen in straturile profunde ale pielii.
Elasticitatea pierduta a pielii si imbatranirea prematura sunt combatute cu un mix revigorant de oxigen si impulsuri de lumina, care ii vor reda prospetimea.
Pielea este stimulata sa se regenereze, iar tesuturile sunt infuzate cu un coctail facut din vitamine continute in cremele speciale si oxigen pulsat.

Petele pigmentare si cele ce apar din cauza varstei vor fi profund atenuate sau vor disparea cu desavarsire datorita impulsurilor cu Bio Light.
Secretul tineretii Madonei si al lui Jennifer Aniston este folosirea acestui aparat extrem de performant cu rezultate miraculoase.

Programeaza-te acum si bucura-te de un tratament special conceput pentru diva din tine!Combina cosmetica profesionala

Combina noastra cosmetica multifunctionala cu un design modern are urmatoarele functii standard pentru cele mai bune tratamente cosmetice de calitate:

• Exfoliere
• Abur cu Ozon
• Frecventa inalta
• Curent galvanic
• Ultrasunete
• Bio Skin Smoothner
• Vacuum
• Spray

images
images

MEZOTERAPIE VIRTUALA FACIAL SI CORPORAL

Mesoscience este un aparat care combina actiunea a patru curenti, pentru a intensifica și multiplica efectul tratamentului de "ac" virtual:
CURENTUL ACTIVATOR - etapa pregatitoare care stimuleaza metabolismul pielii,
HIDROFOREZA - etapa initiala de patrundere a principiilor active ionizabile prin epiderm,
ELECTROPORAREA - favorizeaza absorbtia principiilor active la nivel transcelular prin intermediul canalelor apoase din membrana celulara,
CRIOTERAPIA - etapa finala de stimulare tonica si de redare a fermitatii. Astfel, fara durere si fara costuri exorbitante, puteti beneficia de maximizarea efectelor tratamente faciale și corporale împotriva ridurilor, pierderii fermitatii, petelor pigmentare, cicatricilor, celulitei, vergeturilor.image
image
image
image
image
image
image
image
image
Back to Top